Min första webbplats

av Mikael Uusitalo den 19/03/2011

Nu ska ni få se något otroligt. En showcase av min första webbplats som jag stolt (?) byggt. Hela bygget är ett Microsoft Publisher projekt och jag var 11 år gammal. Detta var ungefär 1997, 1998 och jag satt, till (…)

Fortsätt att läsa »

Olika typer av landningssidor – olika ändamål

av Mikael Uusitalo den 15/03/2011

En landningssida är den första sidan som dina besökare landar på efter att ha valt att klicka på någon typ av länk som leder dem till din hemsida. Dessa kan komma i olika form och är en viktigt del i (…)

Fortsätt att läsa »

Ny tjänst lanserad – Flyttstäd Göteborg

av Mikael Uusitalo den 14/03/2011

Jag har idag lanserat en av mina domäner och med det en tillhörande tjänst, Flyttstäd Göteborg. Flyttstäd Göteborg är en enkel tjänst som hjälper dig som konsument eller företag att upphandla flyttstädning i Göteborgsområdet. Allt du behöver göra är att (…)

Fortsätt att läsa »

5 kostnadseffektiva verktyg för konverteringsoptimering

av Mikael Uusitalo den 10/03/2011

Om du har läst del 1 och 2 i min introduktion till konverteringsoptimering så har du också märkt att jag i analysen- och test fasen av ett optimeringsprojekt talat om vikten av att använda verktyg, allt för att uppnå tillförlitliga (…)

Fortsätt att läsa »

Vad är Konverteringsoptimering – del 2

av Mikael Uusitalo den 05/03/2011

I del 1 av denna serie om konverteringsoptimering så talade jag om vad konverteringsoptimering är för något och varför det är ett så stort antal hemsidor som underpresterar när det kommer till att uppnå utsatta affärsmål. I denna del 2 (…)

Fortsätt att läsa »

Högre produktivitet med URLOpener

av Mikael Uusitalo den 04/03/2011

För alla som arbetar med SEO och specifikt länkbygge så kan det många gånger vara jobbigt gå igenom sina arkiv med länkar för alla de olika platser där man kan bygga länkar. Jag själv sparar dem i Excel-dokument för att (…)

Fortsätt att läsa »

Vad är Konverteringsoptimering – del 1

av Mikael Uusitalo den 03/03/2011

När man surfar runt på många webbplatser, mer specifikt sådana där det finns någon typ av affär som underliggande huvudsyfte, det kan vara e-butiker, hantverkare eller andra typer av tjänsteföretag så slås man ofta av hur ofta dessa misslyckas med (…)

Fortsätt att läsa »