Om mig

Hej! Mikael heter jag! Mig återfinner ni i Stockholm eller vart än flygplanet tar mig. Jag är utbildad systemvetare på DSV i Stockholm och kan därför kvalificera mig som en fullblodig datornörd.

Jag gillar Internet, jag gillar SEO, affiliatemarknadsföring, entreprenörskap och en hel massa andra saker. Allt detta och lite till kommer du förhoppningsvis att kunna läsa om på denna sida.

Nedan har ni mig i hela härligheten!

Projekt

Självfallet så har jag även ett antal projekt, många mer eller mindre aktiva. Här är ett urval.

Flyttstäd Stockholm är en tjänst som skall hjälpa privatpersoner och företag i Stockholm att hitta kvalitativ och framförallt prisvärd flyttstäd på ett enkelt sätt.

Kontorsstädning Stockholm är en tjänst främst riktad mot företag och organisationer i Stockholm som på ett enkelt sätt vill upphandla och välja rätt företag att utföra deras kontorsrelaterade städning.

Golvvård Stockholm är en tjänst som skall hjälpa privatpersoner och företag i Stockholm att hitta kvalitativ och framförallt prisvärd golvvård på ett enkelt sätt.

Städhjälp Stockholm är en tjänst som främst skall hjälpa privatpersoner i Stockholmsområdet att enkelt hitta kvalitativ och proffesionell städhjälp till hemmet.

Kontorsstädning Göteborg är en tjänst främst riktad mot företag och organisationer i Stockholm som på ett enkelt sätt vill upphandla och välja rätt företag att utföra deras kontorsrelaterade städning.

Hemstädning Göteborg är en tjänst som främst skall hjälpa privatpersoner i Göteborgsregionen att enkelt hitta kvalitativ och proffesionell städhjälp till hemmet.

Badrumsrenovering Skåne är en tjänst för privatpersoner och företag i Skåne som vill upphandla arbetat med att genomföra en badrumsrenovering till bästa kvalité och pris.

Städbolag Stockholm är en tjänst för den som bor eller verkar i Stockholmsområdet och som söker ett kvalitativt och prisvärt städbolag som kan utföra olika städtjänster.

Lämna din kommentar

Obligatorisk.

Obligatorisk. Publiceras ej.

Om du har en.